| Start | Våra hundar | Våra kullar | Planerat | Nyheter | Galleri | Grattis | Kontakt | Länkar | Gästbok |
 

 

Grattis!!!

*Kristina Söderström och Fasantorpedens AA Raider som fick 10-9 ÖKL på spår och vatten i Svärdsjö.

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens AA Riff som Fick Exellent, Cert och Cacib och vart BIM och Fasantorpedens UA Meia Pipa som fick Very Good på SKK:s utställning i Vännäs den 11:e juni.

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens AA Riff som Fick Very Good och Fasantorpedens UA Meia Pipa som fick exellent på SVK:s utställning vid Herrfallet den 4:e Juni. Dagen efter på SKK:s utställning i Norrköping fick Fasantorpedens AA Riff Exellent, Cert och vart BIR och Fasantorpedens UA Meia Pipa fick Exellent, Cert och vart BIM.

*Grattis Kristina Söderström och Fasantorpedens AA Raider som fick Very Good på SVK:s utställning vid Herrfallet den 4:e Juni!

*Grattis Kristina Söderström och Fasantorpedens AA Raider som fick Very Good på Skk:s utställning i Västerås den 17:e April..Grattis oxå till Carola Pettersson och Lingärdets Morris som oxå fick Very Good på samma utställning..

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens UA Meia Pipa ("Pippi") som på fjällprovet i Mittådalen fick en 6:a på fält och en 10:a på apporten..Jättebra jobbat i det tunga föret!!!!

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens AA Riff som på SVK:s utställning i Umeå fick ett 1:a pris och vart 3:a i konkurrensen. Fasantorpedens UA Meia Pipa fick på samma utställning ett 2:a pris. Grattis till er!!

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens AA Riff som på 3 starter har gått till pris 3 gånger en 5:a en 6:a och ett 2:a pris på Junkkari..Jättegrattis!!

*Carl Appelqvist och Fasantorpedens AA Kola som på 4:a starter har gått till pris 4 gånger, som bäst en 8:a på fält och en 10:a på apporten..Jättegrattis!!

*Grattis Kristina Söderström och Fasantorpedens AA Raider som fick ett 1:a pris med 8:a på fält på Bolunda..Grattis oxå till Raiders 2:a pris på Junkkari

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens AA Riff som fick ett 2:a pris på Junkkari

*Carl Appelqvist och Fasantorpedens AA Kola som fick en 7:a på fält 9 Apport 9 spår och 7 vatten totalt ett 2:a pris på riksprovet skog i Lima.

*Kristina Söderström och Fasantorpedens AA Raider som fick ett 2:a pris på lördagen med 6.a på fält och 8:a på apporten(??tror jag) och ett 1:a pris med 7:a på fält och 10:a på apporten på skogsprov i Skräddrabo.

 

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens UA Pippi som fick ett 2:a pris i ÖKL med en 5:a på fält och en 6:a på apporten på skogsprov i Lycksele.

*Grattis Carl Appelqvist och Fasantorpedens AA Kola som fick 10-9 ÖKL på spår och vatten I Virsbo.

*Grattis Torbjörn Larsson och Fasantorpedens AA Trix'ie som är röntgad med A på höfterna

*Grattis Mårten Unbeck och Fasantorpedens AA M'milla som är röntgad med A på höfterna och UA på armbågarna.

*Kristina Söderström och Fasantorpedens AA Raider som fick 10-9 ÖKL på spår och vatten vid särskilt pårov på Sollerön

*Grattis Torbjörn Larsson och Fasantorpedens AA Trix'ie som fick 9-6 UKL på spår och vatten i Boxholm.

*Grattis till Line och Stein-Olav och Fasantorpedens AA Maoam som fick ett 2:a pris i UKL på apportprov i Norge.

*Grattis Petra och Gabriel Åberg och Fasantorpedens AA Riff som fick 10-10 ÖKL på spår och vatten på särskilt prov i Gideå.

*Grattis Karin Persson och Fasantorpedens AA Tosca som fick 8 på vatten och men som tyvärr bommade spåret vid särskilt prov i Aspåsböle.. Sånt händer...Nästa gång fixar du det:)

*Grattis Carl Appelqvist och Fasantorpedens AA Kola som fick 10-10 UKL på spår och vatten vid Sollerön.

*Grattis Christina Berg och Fasantorpedens AA Vita Toblerone som fick 8-10 ÖKL (Spår-vatten) på särskilt prov på Dyltabruk.

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens UA Pippi och AA Riff som fick 10-10 i ÖKL resp. 10-9 UKL på Spår och Vatten i Härnösand

*Grattis Christina Berg och Fasantorpedens AA Vita Toblerone och Kristina Söderström med Fasantorpedens AA Raider som startade på spår och vatten i Alfta den 3:e Juli. Vita 10-10 UKL och Raider 9-10 UKL (Spår-Vatten)

*Grattis Christina Berg och Fasantorpedens AA Vita Toblerone som gått Viltspår och blivit godkänd i anlagsklass.

*Grattis till er som var med på Riksutställningen vid Herrfallet den 29:e maj se mer under nyheter......

*Grattis Karin Persson och Fasantorpedens AA Tosca som fick en 2:a på JVVK:s utställning i Östersund den 23:e maj.

*Grattis Evert Persson och Fasantorpedens AA Candy som fick 1:a HP på SVK Södras utställning 22:a maj.

*Grattis Line och Stein-Olavs Fasantorpedens AA Maoam som fick 1:a ck i juniorklass på utställningen i Kongsvinger/Norge 22:a maj

*Grattis Line och Stein-Olavs Fasantorpedens AA Maoam som är röntgad med A höfter

*Grattis Petra och Gabriel Åberg och Fasantorpedens AA Riff som fick ett 1:a pris på utställning i Ö-Vik..här är Kritiken:

" Härlig unghund, maskulint välskuret huvud, mkt bra parallella plan dvs. skalle, nos. Bra hals, rygg kors. Mkt bra förbröst för åldern, tillräckligt bröstdjup. Tillr. vinklad fram och bak. Ger för dagen en aning luftigt intryck. Tillr. benstomme, bra ben och tassar, trevligt temperament, Behöver tid att utvecklas. Välpresenterad"

*Grattis Carl Appelqvist och Fasantorpedens AA Kola som fick 1:a HP i juniorklass på SVK Västsvenskas utställning i Sätila.

*Grattis till er som deltog i Fasantorpedens laget i Halvdraget..En draghundsstafett som går i Vasaloppsspåret med start i Sälen och målgång i Evertsberg. Hundarna körs i antingen Nordisk stil med lina eller släde, max 4-spann. laget bestod av: Krister Bergman/Kuling, Pertti Nykänen/Scott, Leif Tillenius/Solaia, Emma Nykänen/Orkan och Kristina Söderström/ Sako & Dunryc..Laget placerade sig som 9:a totalt av 13 lag..jättebra jobbat..

*Grattis familjen Åberg med Fasantorpedens UA Meia Pipa, och familjen Tillenius med Fasantorpedens UA Solaia som bägge två är röngade med A höfter.

*Grattis Kristina Söderstöm och Fasantorpedens DW Pollux som fick ett 1:a pris på jaktprov den 20:e december på Dyltabruk och därmed oxå Svensk Utställningschampion!!!

*Grattis till Petra och Gabriel Åberg med Fasantorpedens AA Riff som vart placerad 2:a av 5 hanvalpar på SVK:s utställning i Umeå den 14:e November.

*Grattis Krister Bergman och FA Kuling som på Cyklingen kom på 5:e plats vid Barmarks SM i Ånnaboda. Grattis oxå till Hanna Bergman och FA Kuling och Tobias Björklund och Primus Sako som var med i Södra Dalarnas stafett lag som vann stafetten på Samma SM.

*Grattis till Kristina Söderström och Fasantorpedens DW Pollux som fick ett 2:a pris med 6:a på fält på Bolunda den 10/10, och Grattis oxå till Veronica Storm och Fasantorpedens DW Kastor som oxå fick ett 2:a pris med en 5:a på fält på samma prov..5 startande Fasantorpeder och 4:a till pris..inte illa:)

*Grattis Mikkel Petersen och Fasantorpedens UA Zeta som var på utställning i Brøndby söndag den 20 September hon fick Excellent plac.2 i brugsklasse tikar och vart 3 bästa tik

*Stort Grattis till Carola Pettersson och Falkuddens Hasta som fick 1:a pris i ÖKL på skogsprovet i Älvdalen den 13:e September..Det krävdes lite av hunden att få till det på dom skygga fåglarna vi hade den helgen..men Hasta fixade det!!

*Grattis Mikkel Petersen och Fasantorpedens UA Zeta till HD A

*Grattis Petra och Gabriel Åberg med Fasantorpedens UA Meia Pipa till 10-7 på spår och vatten.

*Grattis Mikkel Petersen och Fasantorpedens UA Zeta som fick 1:a premie på Schweissprøve 400m 3t.

*Grattis Veronica Storm med Fasantorpedens DW Kastor som fick 10-10 ÖKL och Fasantorpedens UA Neil Ellis som fick 10-9 UKL på spår och vatten i Svärdsjö den18/7

*Grattis Kristina Söderström och Fasantorpedens DW Pollux som fick Cert, Cacib och vart BIM på SKK utställning i Köping 18/7.

*Grattis Carola Pettersson med Falkuddens Hasta som fick 10-10 ÖKL på spår och vatten i Alfta.

*Grattis Krister Bergman och Fasantorpedens FA Kuling som fick 10-10 ÖKL på spår och vatten i Alfta. Grattis även till 10-10 UKL med Siv.

*Grattis Jessica Nilsson och Fasantorpedens DW Gaia som fick Cert på SKK Utställningen i Avesta den 14/6

* Grattis Mikkel Petersen och Fasantorpedens UA Zeta som fick ett 1:a pris på Derby i Tyskland

*Grattis Petra och Gabriel och Fasantorpedens UA Meia Pipa som vart BIR och BIG-2 på en inofficiell utställning på Örnsköldsviks BK.

*Grattis Veronica Storm och Kristina Söderström med Kastor och Pollux som bägge 2 fick Cert på "Stora Stockholm" 6 december.

*Grattis Veronica Storm och Kristina Söderström med Kastor och Pollux som fick 2:a respektive 3:e pris på Dyltabruk den22 november.

*Grattis Gabriel och Petra Åberg och Fasantorpedens UA Meia Pipa(Pippi) som vart 2:a i tikvalp klassen på SVK:s utställning i Umeå

*Grattis Krister Bergman och Fasantorpedens FA Kuling som fick ett andra pris med en 6:a på fält och en 9:a på apporten på Långtora den 9:e november.

*Grattis Kristina Söderström och Fasantorpedens DW Pollux som fick 2:a pris båda dagarna på Bolunda/Nederby 1-2 November, en 5:a ena dagen och en 6:a andra dagen.

*Grattis Elin Almroth och Fasantorpedens FA Yrväder som fick ett 2:a pris med 5:a på fält och en 7:a på apporten den 25 oktober och ett1:a pris med 7:a på fält och 10:a på apporten den 26 oktober på västsvenskas prov i Halland.

*Grattis Jessica Nilsson Och Fasantorpedens DW Gaia som fick ett 1:a pris med 7:a på fält och en 10:a på apporten på Dyltabruk den 18:e oktober.

*Grattis Pertti Nykänen och Fasantorpedens FA Orkan som hade näst snabbaste sträcktiden på Staffeten vid RM i Falun

*Grattis till Kristina Söderström och Fasantorpedens DW Pollux som fick ett 2:a pris med 5 i fältbetyg och 10 på apporten på skogsprovet i Alfta den 7:e september.

*Grattis Jessica Nilsson och Fasantorpedens DW Gaia som fick ett 2:a pris med 5 i fält betyg och 10 på apporten på skogsprovet i Alfta den 6:e september.

*Grattis Carola Pettersson och Falkuddens Hasta som fick 1:a pris på SKK:s utställning i Köping, som är röntgad med B höfter och har dessutom genomfört SBK:s mentalbeskrivning.

*Grattis till Krister Bergman och Fasantorpedens FA Kuling som fick 10 på spår och 9 på vatten i Siljansnäs och med dom betygen och 7:an på fjäll sen i våras så har han nu ett 1:a pris i ÖKL.

* Grattis till Kathrine och Perttis Fasantorpedens Fa Orkan som är röntgad med B höfter

*Grattis Veronika Storm och Fasantorpedens DW Kastor som fick 10-10 på eftersöksgrenarna i Svärdsjö

*Grattis till Kristina Söderstöm och Fasantorpedens DW Pollux som fick en 1:a på utställningen i Alfta, Grattis till Veronica Storm och Fasantorpedens DW Kastor som fick 1:a pris och Cert på samma utställning.

Pollux Kastor

*Grattis Jessica Nilsson och Fasantorpedens DW Gaia som fick 10 spår och 9 vatten vid eftersöksgrenarna i Örebro.

Gaia

 

*Grattis till Kristina Söderström med Fasantorpedens DW Pollux och Fasantorpedens Primus Sako som fick 10-10 i ÖKL vid eftersöksgrenarna i Alfta, Pollux vart oxå bästa Spårhund. Grattis till Carola Pettersson och Falkuddens Hasta som fick 10-10 i ÖKL vid samma prov.

*Grattis Elin Almroth och Fasantorpedens FA Yrväder som gått viltspårprov och klarat anl.klassen.

*Grattis Elin Almroth och Fasantorpedens FA Yrväder som den 26/4 genomförde SVK:s mentalbeskrivning.

Yra(Yrväder)

*Grattis Krister Bergmans Fasantorpedens FA Kuling som fick ett 1:a pris på SKK:s utställning på Rocklunda i Västerås.

Kuling

*Grattis Tobias Björklund och Fasantorpedens Primus Sako som kom 3:a på Pulka-SM i Boden lördagen den 5:e april, och sen kom han 2:a på söndagen linkörning.

Sako & Tobbe

*Grattis Krister Bergman och Fasantorpedens FA Kuling som fick en 7:a på fält och en 8:a på apporten på fjällprovet i Mittådalen i Fredags.

Kuling

*Grattis Elin Almroth och Fasantorpedens FA Yrväder som vart klubbmästare 2008 på Västsvenskas klubbmästerskap på fält. Jättegrattis!!

Yrväder(Yra)

Foto: Anna Barlind

Här finns jättefina bilder som Anna Barlind tagit på Västsvenskas KM

http://vilde.barlind.se/klubbmasterskapvorsteh/

 

*Grattis Carola Pettersson och Falkuddens Hasta till alla vandringspriser ni hämtade hem under 2007. Jättegrattis!

Hasta

*Grattis Till Elin Almroths Fasantorpedens FA Yrväder som är röntgad med A höfter

Yrväder(Yra)

Foto: Anna Barlind

 

 

*Grattis Till Krister Bergmans Fasantorpedens FA Kuling som är röntgad med A höfter

Kuling

 

*Grattis Till Lasse Kiviniemis Fasantorpedens FA Frost som är röntgad med A höfter

Frost

*Grattis Till Britt-Marie Karlssons Fasantorpedens FA Storm och som är röntgad med A-höfter

*Grattis till Veronica Storms Fasantorpedens DW Kastor som fick Cert på "Stora Stockholm"

Kastor

*Grattis till Jessica Nilssons Fasantorpedens FA Dimma som är röntgad med A-höfter!!

*Grattis till Veronica Storms Fasantorpedens DW Kastor som fick ett 2:a pris med en 7:a i fältbetyg och ett 2:a pris med 6:a i fältbetyg på Fältprov på Dyltabruk den 27-28 okt.

Kastor

*Grattis till Jessica Nilssons Fasantorpedens FA Dimma som fick ett 2:a pris med en 7:a i fältbetyg på Fältprovet på Dyltabruk den 27 okt.

*Grattis till Jessica Nilssons Fasantorpedens FA Dimma som fick ett 1:a pris i UKL med 8:a i fältbetyg på Fältprovet på Bolunda 6 okt.

Jessica & Dimma

Och Grattis Falkudden Hasta som oxå fick ett 1:a pris i UKL med 9:a i fältbetyg oxå på Bolunda fast den 7 okt.

Carola & Hasta

*Grattis Till Falkuddens Hasta som fick ett 1:a pris i UKL med en 8:a i fältbetyg på skogsprovet i Älvdalen.

*Grattis till Krister Bergmans Fasantorpedens FA Kuling som fick ett 2:a pris i UKL med en 7:a i fältbetyg på Riksprovet, det räckte till en 6:e placering.

Kuling

* Grattis til Jessica Nilssonsl Fasantorpedens FA Dimma till 10-8 på spår och vatten i Norberg i UKL

*Grattis till Jessica Nilssons Fasantorpedens DW Gaia som fick 10-10 på spår och vatten i Siljansnäs i ÖKL

Gaia

*Grattis till Elin Almroths Fasantorpedens FA Yrväder som fick 9-9 på spår och vatten i Hunneberg i UKL

Yrväder(Yra)

*Grattis till Göran Cedergrens Fasantorpedens FA Cyklon och som var på utställning i Brottby och fick 1:a pris med HP

*Grattis till Kristina Söderströms Fasantorpedens DW Pollux som fick Cert, Cacib och vart BIM på utställningen i Västerås. Och Grattis Fasantorpedens Primus Flodman som fick ett 1:a pris på samma utställning ägare Fam. Sahlström.

Pollux

* Grattis till Roine Söderströms Fasantorpedens Primus Sako som fick sitt 3:e cert på utställningen i Alfta.Och grattis till Fasantorpedens DW Pollux och Fasantorpedens Dw Kastor som fick 1:a pris på samma utställning.

* Grattis Till: Fasantorpedens DW Kastor/Veronica Storm 10-9 ÖKL(spår-vatten), Fasantorpedens Primus Sako/Kristina Söderström 10-10 ÖKL, Fasantorpedens DW Pollux/Kristina Söderström 10-7 ÖKL (bästa spårhund ÖKL Lördag) Fasantorpedens FA Kuling/Krister Bergman 10-10 UKL (Bästa spårhund UKL) Grattis oxå till Dunryc/Kristina Söderstöm 10-10EKL (Bästa spår & Vattenhund EKL)Dunryc är Grekiska gudar kullens pappa.Och ytterligare ett jättegrattis till Falkuddens Hasta/Carola Pettersson 10-10 Ukl (bästa vattenhund UKL) Dom två sista inga Fasantorpeder men väl värda grattis i alla fall.

*Grattis till alla duktiga ägare och hundar (Dimma, Cyklon, Brisa, Gaia, Pollux, Kastor & Eros)som var på Herrfallet idag den 3/6-07 och ställde ut, Tack för att ni gör det!!!

 

*Fasantorpedens Dw Kastor och ägaren Veronica Storm till godkänt anl.klass viltspår med 42p den 23/5-07